Verzorgende IG niveau 3

Plaats: Nijmegen en omstreken

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG met een het hart voor de zorg? Word jij er blij van als kwetsbare ouderen mede door jouw deskundige zorg langer thuis kunnen blijven wonen? En wil je werken in een zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat? Spreek je naast de Nederlandse taal de Turkse taal? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Jouw werkzaamheden

Als Verzorgende IG bij Zorggroep oranje is geen dag hetzelfde. Binnen jouw werkgebied bied jij zelfstandig basiszorg aan in de vertrouwde thuisomgeving van jouw cliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal als geen ander. Je signaleert belangrijke zaken, zoals verandering in gedrag en rapporteert nauwkeurig, zodat ook de collega’s van het team waar je in werkt volledig op de hoogte zijn. Je werkt zelfstandig, maar weet dat je altijd kunt overleggen met de verpleegkundige of wijkverpleegkundige.

Waarom is dit de baan voor jou?

  • Je hebt hart voor de zorg;
  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het team weet te vinden;
  • Je bent een flexibel inzetbaar, tijdens de dag-, avond- en weekenddiensten
    (m.u.v. nachtdiensten);
  • Je kunt snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij jouw cliënten.

Waar kom je te werken en wat kunnen wij jou bieden?

Zorggroep Oranje verleent alle typen thuiszorg en is een hecht team met korte lijnen en ruimte voor individuele ontwikkeling. Zorggroep Oranje verleent zorg, welke wordt vastgelegd in doelstellingen die vooraf samen met cliënt zijn bepaald.

Wanneer je in dienst komt bij Zorggroep Oranje, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Zonder een geldige VOG kun je geen zorg en ondersteuning bieden aan de cliënten.

Een verrassend flexibele en uitdagende baan bij een zorginstelling met respect voor de cliënt en werk je in een inspirerend en gezellig team van professionals, stagiaires en vrijwilligers. Passie, Persoonlijk en Professionaliteit zijn de kernwaarden in ons werk.

De functie is ingeschaald in FG35 van de CAO VVT.

Interesse?

We hebben ruimte voor meerdere collega’s. Werktijden kunnen in overleg worden afgestemd op jouw voorkeuren. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, aangevuld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. fietsplan, eindejaarsuitkering en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsovereenkomst is voor eerste instantie voor zes maanden, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Stuur jouw (korte) motivatie en cv naar info@zorggroeporanje.nl. Als je nog vragen hebt, mag je altijd contact opnemen van 09.00 tot 15.00 uur op telefoon 06-42350412.